http://chocmodels.nl/about-us?___store=dutch
Dutch
http://chocmodels.com/about-us?SID=41hbnl8s1okvq5tq5aqbbpmur6&___store=english
English

Choc Models & More

Never regret anything that made u smile

Bohemian style, beachy look, fashion chic, internationale allure, happy family, dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod van stylen of settings. Diverse stylen vragen om diverse gezichten en looks. Bij Choc Models is het uiteenlopende bestand gevuld met professionele modellen, diverse stylisten en artiesten voor verschillende gelegenheden, oftewel Models & Much More.

Choc Models & More is een modellenbureau wat opgericht is door Joanna Isabella Ramos. Zij is een ervaren en professioneel model met kennis van de nationale en internationale modellenwereld. Gedreven door haar kennis en passie is Choc Models ontstaan. Een modellenbureau waar men voor elke style een geweldig model kan vinden, of voor elke shoot een goede stylist. Het bestand van Choc models omvat professionele Fashionmodellen tot All-roundmodellen. Naast de modellen zijn er bij het bureau ook stylisten, visagisten, hostessen en artiesten aangesloten. Zo kan Choc models op diverse gebieden, uiteenlopend van film- en/of fotoshoots, campagnes, shows en evenementen, een passende oplossing aanbieden.

Choc models kan samen met u kijken wat uw wensen zijn en wat u wilt uitstralen zodat, indien nodig en gevraagd, een passende en aansluitende aanbeveling van modellen en/of stylisten gedaan kan worden.

Het modellenbureau staat uiteraard voor professionaliteit opgebouwd uit jarenlange ervaring in de branche, maar hiernaast is het belangrijk dat de ambiance ook plezierig is voor zowel model, stylist, artiest als klant. Wij bereiken dit doordat positiviteit en vriendelijkheid even hoog in het vaandel staan als professionaliteit.

Voel je je aangesproken tot Choc Models als opdrachtgever neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Hope to see you soon at Choc Models & More!

Bekijk hier onze boekingsvoorwaarden.